SAGA KLÚBBS

Some of Our Projects

We participate in one local and one international project annually - often in cooperation with other Rotary clubs. Past projects include:

- Provision of furniture and books for Madikane school, near Durban South Africa.

- Cooperation with Japanese Rotarians to donate wheelchairs to a home for the elderly destroyed by the Tsunami in 2011.

- Dictionaries to Spanish-speaking immigrant children through the International House

- Annual donations to the The Family Support Fund of Reykjavik (Mæðrastyrksnefnd) 2008-2010.

- Donation to the Single parents Association (Félag Einstæðra Foreldra) in 2012.

- Planting a Rotary Reykjavik International forest near Vík í Myrdal.

- Donations to maintain and develop the website, https://safetravel.is.

Netfang: rvk-int@rotary.is

The Nordic House