The goals of Rotary Reykjavík International include exposing newcomers to Iceland’s business and cultural community, widening our member’s network and to serve the local and international community through charitable projects.

The club provides English-speaking Icelanders and expats with an opportunity to participate in and provide service to others through Rotary International. Frequently, Rotarians visiting Iceland attend weekly meetings giving us an opportunity to make friends and develop contacts from all over the world.

Becoming a Rotarian means you are encouraged and welcome to attend meetings at any Rotary club, in Iceland or worldwide.

miðvikudagur miðvikudagur, 20. nóvember 2019
Weekly Meeting
Rotary Reykjavík International welcomes its members, visiting Rotarians and guests to its weekly meeting. This week we have the pleasure of welcoming Jóhann Malmquist, a distinguished HI professor (math and computer science) and serial entrepeneur, as speaker. We expect a most interesting hour.

mánudagur mánudagur, 25. nóvember 2019
Weekly Meeting
Rotary Reykjavík International, together with Rotary Garðabær, is honoured to welcome his excellency Ambassador Gunter, US Ambassodor to Iceland as speaker to this weeks joint meeting. His chosen theme is 'American Economic Values.'

We look forward to a most interesting event, held at Rotary Garðabær, Bæjarbraut 7, Garðabær.

miðvikudagur miðvikudagur, 4. desember 2019

miðvikudagur miðvikudagur, 11. desember 2019